Vraag, suggestie, telefonische bestelling?
Téléphone+32 (0) 4 232 10 13

totale prijs: € 0,00

Livraison Gratis levering vanaf € 80! Beveiligde betaling! Paiement
Facebook Tweeter Google +

Wie gaat schuil achter de glimlach van Carré Noir?

 

Mélanie Lemmens is een Belgische kunsthistorica en muzikante met een passie voor chocolade. Maandenlang heeft de oprichtster van Carré Noir gespeurd naar de allerbeste chocolade bij ambachtelijke producenten overal ter wereld. Uiteindelijk selecteerde ze alleen de absolute toppers: kwaliteitsproducten en echte grand cru's, vervaardigd op basis van uitzonderlijke ingrediënten.

 

Toen ze klein was, droomde Mélanie Lemmens van een kerstboom die zou blijven staan tot Pasen, zodat je er chocolade-eitjes kon aanhangen. Vandaag wil ze de wereld tonen dat chocolade een subtiele lekkernij is, die past op elk moment in het leven. Van ogenblikken van puur geluk en sensuele momenten tot professionele ontmoetingen … Daarom heeft ze Carré Noir gecreëerd.

Als nieuwsgierige levensgenieter bruist Mélanie Lemmens van enthousiasme. Haar enthousiasme en passie werken bovendien aanstekelijk, zoals u ongetwijfeld zult merken wanneer u een bezoek brengt aan haar zaak.

Ga dus op ontdekking op de website en laat u verleiden door haar wereld van chocolade!!

 

Mijn absolute toppers

 Coups de coeurMijn zoete zonde?  Krokante karamelflintertjes en de delicate smaak van fleur de sel op zachte melkchocolade ... Onweerstaanbaar.. 

Mijn favoriete dessert?  Chocolademoelleux  geserveerd met een bolletje basilicumroomijs. Een klassiek en tegelijk uiterst origineel idee.

Mijn favoriete combinatie? Een glaasje Grenat(rode wijn uit de Languedoc) met een stukje  72 % pure fairtradechocolade, vervaardigd door Tsar in Madagaskar

Mijn meest gewaagde mix? De pure chocolade met vijgen en gember van Coppeneur, een heel pittige ervaring.

Een verrassing voor mijn geliefde? Gekonfijte gember met een laagje chocolade van Gerbaudperfect voor een amoureus onderonsje..

Een geschenkje voor de kinderen? Chocoladesnorren, waarmee ze zich tijdens een verjaardagsfeestje kunnen vermommen als Hercule Poirot, Albert Einstein of Chuck Norris. Geweldige sfeerfoto's en dolle pret gegarandeerd!

Mijn playlist in chocoladethema? In de bioscoop Sjakie en de chocoladefabriek, Chocolat, Merci pour le Chocolat en Les émotifs anonymes. En op mijn iPod uiteraard La Femme Chocolat van Olivia Ruiz.

Tot gauw!

Mélanie Lemmens
Oprichtster van Carré Noir

Carré Noir utilise des cookies pour vous offrir le meilleur service. En continuant, vous acceptez de recevoir les cookies de ce site.
x